JS – IT Solutions

Wie zijn wij?

JS – IT Solutions is begonnen in 2008 en is officieel geopend op 1 april 2012 en staat onder leiding van Jacco Schavemaker, een afgestudeerde bedrijfskundige informaticus aan Hogeschool Inholland te Alkmaar.

De werkzaamheden bij JS – IT Solutions bestaan voornamelijk uit het ontwerpen en maken van website’s, webshops en Apps. In de loop der tijd heeft JS – IT Solutions een mooi portfolio opgebouwd welke hier te bekijken is.

Naast het bouwen van websites en webshops houdt JS – IT Solutions zich ook bezig met het aanleggen en onderhouden van netwerken. Het bedrijf heeft alle benodigde certificaten in huis om een betrouwbaar netwerk aan te leggen en te onderhouden welke ook nog goed beveiligd is. Het maakt hierbij niet uit of het gaat om een bedraad netwerk of om een draadloos netwerk.

Tevens voor onderhoud en vernieuwing van hardware en software bent u bij JS – IT Solutions aan het goede adres.


Geschiedenis

In 2008 is JS – IT Solutions gestart met hobbymatig websites en webshops te bouwen tijdens de opleiding Bedrijfskundige Informatica. In 2012 wordt het bedrijf officieel geopend  vanuit Winkel. In 2013 verhuisd het bedrijf naar Noord – Scharwoude. Hier wordt in een tweede slaapkamer van het huis het bedrijf gerund. In 2015 groeit het uit de locatie vandaan en verhuisd het bedrijf naar Zuid – Scharwoude. Hier wordt nu dagelijks het bedrijf gerund en worden de mooiste websites en webshops gebouwd.

  • 2015 – Verhuisd van Noord – Scharwoude naar Zuid – Scharwoude
  • 2013 – Verhuisd van Winkel naar Noord – Scharwoude
  • 2012 – JS – IT Solutions begint officieel als bedrijf
  • 2008 – JS – IT Solutions begint als hobby voor zichzelf sites te maken.

Missie

Zo veel mogelijk mensen aan een goede website en webshops helpen!

Visie

Een goede website / webshop hoeft niet duur te zijn!

Medewerkers

Jacco Schavemaker

Eigenaar

Jacco heeft JS – IT Solutions opgericht en is nog steeds de directeur van JS – IT Solutions. Hij bouwt de websites en webshops en is het aanspreekpunt van de klant.


Kunnen wij u ergens mee helpen?